donderdag, juli 7, 2022
HomeAfrica Cup of NationsAlgerije- Equatoriaal Guinea voorspelling: Afrika Cup goktips, kansen en gratis weddenschappen

Algerije- Equatoriaal Guinea voorspelling: Afrika Cup goktips, kansen en gratis weddenschappen

Zondagavond 16 januari neemt Algerije het op tegen Equatoriaal-Guinea in de strijd om de Africa Cup. Het is de tweede speelronde in groep E. De wedstrijd wordt om 20:00 gespeeld in het Omnisport Stadion in Doula.

Algerije, met Riyad Mahrez in de basis, wist de verwachtingen nog niet waar te maken in de 1e speelronde. Waar Algerije door veel kenners getipt wordt als één van de grote favorieten om de Africa Cup 2021 te winnen, kwamen ze niet voorbij Sierra Leonie en speelden ze een niet interessant gelijkspel (0 – 0). 

Gaat het de Desert Foxes nog lukken om de toppositie in groep E te bemachtigen? We hebben alle statistieken en verwachtingen op een rij gezet!

 

VS

Datum: Zondag, 16 januari 2022
Aftrap: 20:00, Stade Omnisport de Douala

Algerije - Equatoriaal-Guinea: Africa Cup Voorspelling

Het is wel duidelijk dat Algerije de grote favoriet is voor zondagavond. Algerije is op het moment de nummer 29 van de wereld terwijl Equatoriaal-Guinea op het moment buiten de top 100 valt en enkel positie 114 haalt. 

Algerije start de wedstrijd waarschijnlijk met aanvallende topspelers als als Riyad Mahrez (Manchester City), Adam Ounas (Napoli) en Said Benrahma (West Ham United). Terwijl de namen van Equatoriaal-Guinea misschien wat minder tot verbeelding spreken, topspelers van Equatoriaal Guinea zijn José Machín (AC Monza), Carlos Akapo (FC Cadiz) en Iban Salvador (FC Fuenlabrada). 

Vorm
Om zicht te houden voor een plaats in de play-offs is het voor Algerije van groot belang dat ze deze wedstrijd winnen. Maar zeker van belang is het om Equatoriaal-Guinea niet te onderschatten, voor hun verlies in de 1e wedstrijd tegen Ivoorkust (1-0) hadden ze een ongeslagen reeks van 5 wedstrijden (3 winst, 2 gelijk). Ook de vorm van Algerije is zeker niet slecht, met 6 ongeslagen wedstrijden op rij (4 winst, 2 gelijk). 

Head-to-head 
Afgelopen jaren speelden beide landen niet eerder tegen elkaar. Dus de onderlinge verhouding is weinig over te zeggen, wel hebben beide ploegen in december nog tegen Tunesië gespeeld. Waar Algerije hier een eenvoudige overwinning boekte (2-0) had Equatoriaal-Guinea het een stuk lastiger en moesten ze het zelf bekopen met een ruim verlies (3-0). 

Algerije - Equatoriaal-Guinea: Gok Tips

We gebruiken voor onze tips de bookmaker Bet365. Dit doen we omdat deze bookmaker bekend staat om zijn hoge quoteringen en daarnaast ook de rechten voor Africa Cup heeft weten te bemachtigen. Dit betekent dat alle wedstrijden (na een eerste storting van 5 euro) allemaal gratis te volgen zijn. Zo hoef je hier niet speciaal een ESPN-abonnement voor af te nemen. En kun je dus zelfs live inzetten op alle wedstrijden. 

Doelpunten
Beide teams wisten in hun eerste Afrika Cup wedstrijd niet te scoren, dus alles wijst erop dat ook deze wedstrijd geen garantie gaat zijn voor veel doelpunten. Zo kun je kiezen om in te zetten op minder dan 2.5 doelpunt voor een quotering voor 1.57. Denk je wel dat het aanvals-trio van Algerije er meer dan 2.5 maakt? Dan zijn de odds hiervoor 2.35. We hebben ze allemaal even voor je op een rij gezet:

Minder dan 0.5: 7.00
Minder dan 1.5:
2.62
Minder dan 2.5:
1.57
Minder dan 3.5:
1.18
Minder dan 4.5:
1.05

Eerste helft
Het is van Algerije van groot belang om snel een doelpunt te maken om niet in een doelpuntloze sleur te belanden. Ze willen graag bewijzen waarom ze als favoriet zijn bestempeld en zullen dan ook zeker direct de jacht openen. Zet je in op dat Algerije de eerste helft wint en vervolgens de wedstrijd, dan krijg 2.05 per euro die je inlegt. 

 

Algerije vs Equatoriaal Guinea: Winkansen

We hebben voor de quoteringen onze favoriete bookmaker Bet365 gebruikt. Mocht je kiezen voor een andere bookmaker zou het kunnen dat de quoteringen iets lager uitvallen. Ook zijn dit de quoteringen op het moment van schrijven, het zou kunnen dat er bijvoorbeeld een voetballer geblesseerd uitvalt en hierdoor een wijziging plaatsvind hierin. 

Winst Algerije: 1.33
Gelijkspel: 4.50
Equatoriaal-Guinea: 13.00
Doelpunten (minder dan 2.5): 1.57
Beide Teams Scoren: Ja 3.25 / Nee 1.33
0-0: 7.00

Algerije - Equatoriaal Guinea: Hoe claim ik mijn free bets

Wil je direct starten met betten op Algerije? We hebben de beste bookmakers voor je uitgezocht die free bets aanbieden, zodat je na je eerste storting direct kunt beginnen met het spelen met een free bet! 

Hoe claim ik mijn free bets voor Algerije – Equatoriaal-Guinea? 

Stap 1: Claim hier je Bet365 gratis weddenschappen
Stap 2: Maak je account aan
Stap 3: Stort minimaal €5,-
Stap 4: Plaats je free bet!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS