donderdag, juli 7, 2022
HomeAfrica Cup of NationsAlgerije - Equatoriaal Guinea livestream: Afrika Cup preview, aftraptijd en teamnieuws

Algerije – Equatoriaal Guinea livestream: Afrika Cup preview, aftraptijd en teamnieuws

Zondagavond nemen de Desert Foxes het op tegen Equatoriaal-Guinea. Om 20:00 wordt er afgetrap voor de tweede wedstrijd in poule E van de Africa Cup. 

Algerije zal op zoek zijn naar sportieve revanche nadat ze niet wisten te scoren in hun eerste wedstrijd tegen Sierra Leone, ook Siere Leone wist niet te scoren en dus eindigde de wedstrijd in 0-0. 

Ook tegenstander Equatoriaal-Guinea wist in de eerste wedstrijd niet te scoren, tegenstander Ivoorkust lukte dit wel eenmaal. Waardoor Equatoriaal Guinea nu onderaan staat in de poule. Ze zullen dus alles op alles zetten om de punten mee naar huis te nemen in deze wedstrijd zodat ze zicht weten te houden op de laatste 16 van de Afrika Cup. 

 

VS

Datum: Zondag, 16 januari 2022
Aftrap: 20:00, Stade Omnisport de Douala

Algerije vs Equatoriaal-Guinea: Live stream

De wedstrijden tussen Algerije en Equatoriaal-Guinea is op meerdere manieren te bekijken. De eenvoudigste manier is om het via Bet365 te doen, deze bookmaker heeft alle rechten voor de Africa Cup weten te verkrijgen waardoor alle wedstrijden hier eenvoudig live te volgen zijn. 

Het enige wat je hoeft te doen om Algerije – Equatoriaal Guinea live te kijken is een account aan te maken via onderstaande button en vervolgens een bedrag van 5 euro op je account te storten. (Helaas kun je zonder storten niet de wedstrijden kijken). 

Wel betekent dit dat je na je storting voor de rest van het toernooi toegang hebt tot alle wedstrijden, en ook zou je kunnen kiezen om dit bedrag tijdens de wedstrijden live in te zetten. 

Algerije vs Equatoriaal Guinea: Voorbereiding & laatste nieuws

In de eerste wedstrijd van Equatoriaal-Guinea zijn er geen spelers met rood van het veld vertrokken of geblesseerd uitgevallen. Verwacht wordt dus dat het team redelijk het zelfde zal aantreden in de wedstrijden tegen Algerije. 

Ook bij Algerije is er weinig veranderd ten opzichte van de eerste wedstrijd. Wel is FC Twente middenvelder Ramiz Zerrouki afwezig. Hij was nog niet fit genoeg voor de wedstrijd en hoopt later dit toernoooi nog te kunnen spelen. 

Algerije vs Equatoriaal Guinea: Wanneer is de aftrap?

De wedstrijd zal afgetrapt worden op zondagavond 15 januari om 20:00. Er zal gespeeld worden in het Stade omnisport de Douala (ook wel bekend als het Japoma stadion) in Douala, Kameroen. 

Het stadion biedt plek voor 50.000 toeschouwers en wordt normaal bespeeld door Union Douala. 

Algerije vs Equatoriaal Guinea: Team nieuws

Doordat beide teams met weinig blessures en kaarten kampen na de eerste wedstrijd is het waarschijnlijk dat ze weer met dezelfde selecties zullen aantreden als in de eerste wedstrijd. Dit zal inhouden dat de teams met de volgende selecties zullen spelen:

Algerije

Als de Desert Foxes er voor kiezen om met dezelfde elf te spelen als tegen Sierra Leone, dan zou het betekenen dat we weer een 4-1-4-1 opstelling gaan zien met de volgende namen: M’Bolhi, Bensebaini, Bedrane, Mandi, Atal, Belkebla, Mahrez, Feghouli, Brahimi, Belaili, Slimani. 

Equatoriaal-Guinea

De selectie van Juan Micha trad aan in de wedstrijd tegen Ivoorkust aan met een 4-4-2 opstelling. De volgende spelers speelden hierbij in de basis: Sapunga, Nchama, Coco, Esteban, Akapo, Sam, Machin, Ganet, Salvador, Hanza, Nsue. 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS