donderdag, juli 7, 2022
HomeAfrica Cup of NationsAlgerije - Equatoriaal Guinea Gratis Weddenschappen

Algerije – Equatoriaal Guinea Gratis Weddenschappen

Op zondagavond 16 januari neemt om 20:00 favoriet Algerije het op tegen Equatoriaal Guinea. Aangezien beiden ploegen de eerste wedstrijd niet hebben weten te winnen zal het van belang zijn voor beide ploegen om met de overwinning naar huis te gaan. 

Waar het land van sterspeler Rihyad Mahrez een doelpuntloos gelijkspel had tegen Sierra Leone ging Equatoriaal Guinea met 0 punten naar huis in de eerste wedstrijd van het toernooi. Equatoriaal Guinea verloor met 1-0 van Ivoorkust.

Wil jij weten hoe je eenvoudig een free bet op Algerije – Equatoriaal Guinea kunt leggen? We hebben de verschillende brokers voor je op een rij gezet zodat jij direct je gratis weddenschap kunt in leggen! 

 

VS

Datum: Zondag, 16 januari 2022
Aftrap: 20:00, Stade Omnisport de Douala

Hoe claim je free bets voor Algerije - Equatoriaal-Guinea

Denk jij dat de ploeg van Algerije deze wedstrijd wel tot scoren komt? Of wellicht dat Equatoriaal-Guinea toch gaat weten te stunten en Algerije al weet uit te schakelen in de groepsfase? We hebben hiervoor de verschillende brokers op een rij gezet en de beste promoties en bonussen alvast voor je geselecteerd, zodat je hier zelf de beste van kunt selecteren en direct kun starten met een free bet op Algerije – Equatoriaal-Guinea. 

Stappenplan:

  • Kies één van de promoties hieronder
  • Ga naar de website van deze bookmaker via de groene knop
  • Maak een account aan 
  • Verifieer je account
  • Stort voor het eerst geld en claim je free bets
  • Plaats je free bet op de … – … 

Bet365 free bets voor Algerije - Equatoriaal-Guinea: Tot €100,- free bets

Onze grote favoriet voor voetbalweddenschap tijdens de Africa Cup is toch Bet365. Naast dat ze voor bijna elke wedstrijd de hoogste quoteringen hebben, hebben ze het ook voor elkaar gekregen om de uitzendrechten voor de Afrika Cup te bemachtigen.

Dit betekent dus dat je naast enkel wedden op de wedstrijd, het hier ook volledig kunt volgen. Dit betekent dus ook dat je live kunt wedden op Algerije – Equatoriaal-Guinea. Mocht Algerije dus bijvoorbeeld 2 kaarten krijgen, dan zou je altijd nog kunnen kiezen om dan in te leggen op Equatoriaal Guinea. 

Daarnaast biedt Bet365 ook een erg mooie welkomstbonus aan voor nieuwe gebruikers. Hierbij verdubbelen ze je inleg tot wel 100 euro. Mocht je dus een initiele storting doen van 50 euro, dan krijg je hier een free bet van 50 euro bij die je direct zou kunnen inleggen op Algerije – Equatoriaal Guinea. 

Wel zitten er natuurlijk een paar voorwaarden aan de bonus, zo moet je minimaal een odd van 1.30 kiezen voordat je er gebruik van kunt maken, maar dit hoeft natuurlijk geen probleem te zijn voor deze wedstrijd. De odds op Algerije zijn namelijk 1.33 en winst voor Equatoriaal-Guinea zorgt voor een winstuitkering van 13x je inleg!  

BetCity free bets voor Algerije - Equatoriaal-Guinea: €20,- free bet!

Ook BetCity bied een mooei promotie aan voor nieuwe gebruikers. Hier wordt ook je inzet verdubbeld, echter wel maar tot 20 euro in plaats van de 100 euro die Bet365 aanbiedt. Zodra je dus geregistreerd hebt en je eerste geld gestort krijg je dit direct in je account en zou je het kunnen inleggen als free bet op Algerije – Equatoriaal-Guinea. 

Mocht je deze volledige bet inleggen op Algerije dan krijg je 20 x 1,33 = € 26,60. Kies je toch voor Equatoriaal-Guinea dan krijg je 20 x 13,00 = € 260,-! Al met al kan een free bet dus erg lucratief zijn. 

BetCity Odds Boost: Boost je odds voor Algerije - Equatoriaal Guinea

Een ander voordeel aan BetCity zijn de BetCity Odds Boosts. Hierbij kiest BetCity elke speelronde een aantal wedstrijden uit waarom je een odds verhoging kunt inzetten. Dit telt als een soort bonus constructie en dus ook hier zitten wel enkele eisen aan. 

Zo kun je niet zelf bepalen voor welke wedstrijden dit in te zetten is, maar bepaalt BetCity dat. 

online baccarat spelen betcity

Livescore Bet: Claim €40,- free bets voor Algerije - Equatoriaal-Guinea

Daarnaast is er ook een ander platform dat sinds kort een licentie heeft om sportweddenschappen aan te bieden. Wellicht klinkt de naam je bekend in de oren, dat komt door Livescore een bedrijf is dat al veel langer bestaat. Hierbij staan ze bekend als voetbaluitslagen en statistieken website. 

Ze hebben een wachtlijst voor de launch gemaakt, als je je hier alvast voor aanmeldt krijg je 40 euro aan free bets zodra Livescore Bet open gaat! 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS