maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieAldogan pakt drie punten met Scheveningen: 'Gelukkig zat het deze keer mee'

Aldogan pakt drie punten met Scheveningen: ‘Gelukkig zat het deze keer mee’

Mehmet Aldogan was zaterdagmiddag zichtbaar tevreden direct na de door Scheveningen gewonnen uitwedstrijd tegen Quick Boys (2-4). De aanvallend ingestelde speler, die goed was voor één treffer, was blij dat zijn ploeg eindelijk loon naar werken kreeg.

Terechte zege
,,Eindelijk dat we het een keertje mee hebben, afgelopen wedstrijden hebben we goed gespeeld, maar het zat elke keer tegen. Gelukkig zat het deze keer mee en we zijn daar nu enorm blij mee. Ik denk niet dat we echt geluk hadden, maar goed stonden en ze speelden vaak de lange bal naar de twee spitsen. Daarop probeerden wij te counteren. In de eerste helft ging dat heel goed en ik denk dat wij terecht hebben gewonnen”, aldus Aldogan tegenover de camera van Omroep West.

Derde treffer
Aldogan was tegen Quick Boys verantwoordelijk voor de 1-3. Vanuit een bijna onmogelijke hoek wist hij toch het net van de tegenstander te vinden. ,,Ik was enorm blij, ik dacht niet nadenken en gewoon doen. Hij zat er eigenlijk heel mooi in.”

Ranglijst
Door de onverwachte zege op Quick Boys bezet Scheveningen nu de veertiende plaats in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal. Nummer vijftien is Capelle dat echter tot dusver twee wedstrijden minder speelde.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD