Volg ons
HHC Hardenberg Excelsior Maassluis Junior Albertus

Tweede Divisie

Albertus: “Er was veel druk, maar kwaliteiten laten zien”

Albertus: “Er was veel druk, maar kwaliteiten laten zien”

Junior Albertus boekte met HHC Hardenberg een zeer belangrijke overwinning op Spakenburg. Het was voor de club met de oranje shirts van groot belang om te winnen om weg te komen van de onderste plaatsen en dat deed HHC dan ook met 2-0. Albertus was na afloop tevreden.

Veel druk

Bij HHC was men toch een beetje gespannen voor het duel. “Er was heel veel druk aan onze zijde, maar we konden met de druk omgaan en we speelden als team vandaag. We deden alles om te winnen vandaag, we hebben een mooi resultaat geboekt”, vertelde Albertus aan FOX Sports.

Kwaliteiten laten zien

Wat erg opviel, is dat HHC Hardenberg sterk uit de kleedkamers kwam. “Er werd gezegd dat we hetzelfde spel moesten blijven spelen en in elkaar moesten vertrouwen. Dat deden we vandaag weer. We hebben onze kwaliteiten laten zien en als we onze kwaliteiten kunnen laten zien, zie je dat we vandaag winnen.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie