Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Al Mahdi schiet ODIN’59 langs Achilles’29, drie punten voor ASWH en DOVO niet verder dan gelijkspel tegen De Dijk

Al Mahdi schiet ODIN’59 langs Achilles’29, drie punten voor ASWH en DOVO niet verder dan gelijkspel tegen De Dijk

ODIN’59 wist zaterdag op het eigen sportcomplex drie punten te pakken tegen Achilles’29. Ahmed Al Mahdi was de maker van de beslissende treffer in Heemskerk (1-0). ASWH won met ruim verschil de uitwedstrijd van SJC (0-3). DOVO en De Dijk wisten beiden één keer het net van de tegenstander te vinden waardoor er na negentig minuten de stand van 1-1 op het scorebord stond. 

ODIN’59 – Achilles’29
Het publiek moest twaalf minuten geduld hebben om de eerste treffer van de middag te kunnen aanschouwen. Ahmed al Mahdi opende de score voor de thuisspelende formatie (1-0). Dit na een fraaie actie waarbij hij eerst een tegenstander passeerde en de bal vervolgens enigszins verrassend onder doelman Van Doorn binnen wist te schieten. Deze treffer bleek na iets meer dan negentig minuten voetbal voldoende te zijn voor de drie punten van ODIN’59.

SJC – ASWH
De uitspelende formatie had slechts zes minuten nodig om het net van de tegenstander te vinden. Nick Slotboom was de maker van de openingstreffer, hij was scherp bij de rebound die ontstond na een eerdere inzet van Ismail Yildirim (0-1). Na een uur spelen werd de 0-2 op het scorebord gezet. Na goed voorbereidend werk van Sam van de Kreeke tikte Ismail Yildirim de bal binnen. In de 73ste minuut leek de wedstrijd definitief beslist te worden toen Lester Pires met zijn eerste actie van de wedstrijd de doelman wist te passeren (0-3), het voorbereidende werk kwam op naam van Jesper van den Bosch.

DOVO – De Dijk
Simon van Zeelst zorgde er in de dertiende minuut voor dat de supporters van DOVO iets te vieren hadden in het regenachtige Veenendaal. Zijn treffer betekende een 1-0 voorsprong voor de thuisploeg. De doelpuntenmaker kopte de bal binnen na een goed genomen vrije trap van Kesly den Haag. De Dijk kwam na iets meer dan een half uur spelen echter weer op gelijke hoogte. Kubilay Köylü, die vooral in de maand december een ijzersterke indruk maakte bij de Amsterdamse formatie, was goed voor de 1-1.

Meer over Derde Divisie Zaterdag