dinsdag, 18 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagAkla: "Klote wedstrijd, laat ik het zo zeggen"

Akla: “Klote wedstrijd, laat ik het zo zeggen”

IJsselmeervogels kon afgelopen weekend geen vuist maken in de wedstrijd tegen SteDoCo (2-0 verlies). Ali Akla was één van de spelers die er niet in slaagde om IJsselmeervogels aan een goal te helpen.

Slecht begin

Akla baalde flink van het feit dat zijn ploeg niet goed begon aan de wedstrijd tegen SteDoCo. Uit een standaardsituatie verzorgde Joran Schröder al binnen twee minuten de openingstreffer. “We stonden allemaal slecht en dan gaat ‘ie erin”, begon Akla zijn uitleg tegenover RTV Utrecht. “Dan worden we gewoon afgetroefd op felheid. Hoewel je in de eerste helft nog steeds kansen creëert, kan je nog steeds doelpunten maken. Dat doe je niet en dan scoren zij uit een kopbal de 2-0.”

Heb je ook pech

“Dan wordt het een lastige wedstrijd. Zet je wat dingen om in de rust, krijg je in de tweede helft nog kansen, gaan er ook niet in en heb je ook pech. Klote wedstrijd, laten we het zo zeggen”, aldus Ali Akla, die niet het idee had dat de doordeweekse bekerwedstrijd tegen sc Heerenveen invloed had op de nederlaag.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD