Volg ons
Ali Akla IJsselmeervogels Philip den Hartog Quick Boys

Derde Divisie Zaterdag

Akla: “Klote wedstrijd, laat ik het zo zeggen”

Akla: “Klote wedstrijd, laat ik het zo zeggen”

IJsselmeervogels kon afgelopen weekend geen vuist maken in de wedstrijd tegen SteDoCo (2-0 verlies). Ali Akla was één van de spelers die er niet in slaagde om IJsselmeervogels aan een goal te helpen.

Slecht begin

Akla baalde flink van het feit dat zijn ploeg niet goed begon aan de wedstrijd tegen SteDoCo. Uit een standaardsituatie verzorgde Joran Schröder al binnen twee minuten de openingstreffer. “We stonden allemaal slecht en dan gaat ‘ie erin”, begon Akla zijn uitleg tegenover RTV Utrecht. “Dan worden we gewoon afgetroefd op felheid. Hoewel je in de eerste helft nog steeds kansen creëert, kan je nog steeds doelpunten maken. Dat doe je niet en dan scoren zij uit een kopbal de 2-0.”

Heb je ook pech

“Dan wordt het een lastige wedstrijd. Zet je wat dingen om in de rust, krijg je in de tweede helft nog kansen, gaan er ook niet in en heb je ook pech. Klote wedstrijd, laten we het zo zeggen”, aldus Ali Akla, die niet het idee had dat de doordeweekse bekerwedstrijd tegen sc Heerenveen invloed had op de nederlaag.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag