Volg ons
Ali Akla IJsselmeervogels sc Heerenveen

Derde Divisie Zaterdag

Akla: “Een kater, want we wilden hier stunten”

Akla: “Een kater, want we wilden hier stunten”

Ali Akla was één van de uitblinkers namens IJsselmeervogels tegen sc Heerenveen. De aanvaller baalde als een stekker van de late tegentreffer en de 0-1-nederlaag: “Echt enorm balen om in de laatste minuut zo’n frommelgoal tegen te krijgen.”

Historische prestatie evenaren

De balvaste spits geloofde in een goed resultaat: “We wilden hier stunten en minimaal de historische prestatie van het behalen van de halve finale in de beker evenaren. We mogen trots zijn dat we er echt een wedstrijd van hebben gemaakt, vooral omdat we heel gedisciplineerd hebben gespeeld”, vertelde hij tegenover TweedeDivisie.org.

Eindpass vaak slordig

“Heerenveen heeft geen uitgespeelde kans gehad, maar anderzijds was van onze kant de eindpass vaak slordig. De trainer zei vooraf dat we plezier moesten hebben en je zag dat de wedstrijd enorm leefde en de entourage geweldig was.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag