maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieAjiach verkast naar GVVV; Lienden raakt ook verdediger kwijt

Ajiach verkast naar GVVV; Lienden raakt ook verdediger kwijt

Mohammed Ajiach stapt komende zomer over van FC Lienden naar GVVV. De aanvaller maakte donderdagavond zijn overgang bekend. Tegelijkertijd werd duidelijk dat Tom van der Neut eveneens zal gaan vertrekken bij FC Lienden. Hij vormt samen met Leon Broekhof het geprezen defensieve centrum op De Abdijhorst.

Ergens anders kijken

De 25-jarige Ajiach speelt dit weekend met Lienden tegen zijn nieuwe werkgever. Hij was tot dusver in de Tweede Divisie goed voor twee goals in veertien wedstrijden. In de jeugd kwam hij al uit voor GVVV, om vervolgens voor DTS Ede, Bennekom en in totaal vijf jaar bij Lienden te spelen. “Ik wil ook ergens anders kijken. Ik voelde dat ik toe was aan iets nieuws en daarom maak ik nu deze stap. Er was direct een goed gevoel bij GVVV en het gesprek met hen heeft mij overtuigd”, zo laat hij weten aan de Veenendaalse Krant.

Flink aantal vertrekkers

De dertigjarige Van der Neut is bezig aan zijn vierde seizoen bij FC Lienden. Afgelopen zomer was een vertrek al dichtbij, want trainer Hans van de Haar wilde hem erg graag meenemen naar Spakenburg. Zover kwam het niet, maar na het lopende seizoen zal Van der Neut de Abdijhof wel gaan verlaten. Inmiddels gaan er flink wat spelers vertrekken bij Lienden. Nadat in de winterstop Alex van Eem, Mark Fennebeumer, Jordi van der Laan en Wesley van Merkestein al vertrokken maakten de afgelopen week Guido van Rijn (naar Spakenburg) en aanvoerder Mike Vreekamp bekend te gaan vertrekken.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD