vrijdag, september 17, 2021
HomeClubsAjax amateursAjax zaterdag verrast met aantrekken van Quasten (RKC)

Ajax zaterdag verrast met aantrekken van Quasten (RKC)

Paul Quasten zal komend seizoen te bewonderen zijn in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal. De verdediger versterkt de selectie van Ajax zaterdag, zo meldt de club via de officiële kanalen.

De verdediger (36) begon zijn professionele loopbaan in de jeugdopleiding van Ajax en maakte zijn debuut in dienst van FC Volendam. Daarna speelde hij nog voor Willem II waar hij knieklachten kreeg die hem langere tijd van het voetbalveld wisten te houden. Hij maakte zijn rentree op het voetbalveld bij AS’80 in Almere en koos er vervolgens voor om te gaan spelen voor Ajax zaterdag. Na die periode volgde er weer een tijd in het betaalde voetbal waarbij hij het shirt droeg van RKC Waalwijk.Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD