Volg ons

Ajax amateurs

Ajax past logo aan naar rouwkleuren na 11-0 oorwassing

Ajax past logo aan naar rouwkleuren na 11-0 oorwassing

Ajax Zaterdag heeft haar logo aangepast van een rouwzwarte kleur na de oorwassing die het kreeg bij DOVO: 11-0. Trainer Detlef Le Grand sprak na afloop van ‘collectief falen’: ,,Een uitslag van 11-0 heb ik nog nooit meegemaakt.”

,,Ik heb met verbazing naar de wedstrijd gekeken. Wat we vorige week wel konden, konden we tegen DOVO niet opbrengen als collectief”, stelde de Ajax-coach na afloop op de persconferentie, geregistreerd door DOVO.TV. ,,Het is een collectief falen, laat dat duidelijk zijn. Ik trek me dat zelf ook aan.”

,,Het begin was redelijk, maar als je dan ziet hoe fel DOVO afsnoept een aantal keren terwijl je zelf een aantal keer goed doorkomt”, analyseerde de coach. ,,Het is zaak om compact te blijven spelen. Je kunt elkaar niet in de steek laten. DOVO was op het middenveld volwassener.”

Le Grand predikt verder realisme: ,,We zijn geen team dat bovenin mee gaat doen. We zijn realistisch dat we hard moeten werken voor de punten.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Ajax amateurs