donderdag, 20 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieAjax mengt zich in strijd om Fortuna-talent Perr Schuurs

Ajax mengt zich in strijd om Fortuna-talent Perr Schuurs

Net op het moment dat PSV hoopte de transfer van Perr Schuurs af te kunnen ronden, heeft het stevige concurrentie gekregen. Ook Ajax is concreet geïnteresseerd in de 17-jarige verdediger van Fortuna Sittard, meldt De Telegraaf.

Gesprek met Overmars
Volgens de krant voerde de zaakwaarnemer van het talent, Wessel Weezenberg, vrijdag op De Toekomst een gesprek met Marc Overmars. In de plannen van Ajax zou het Schuurs kopen van Fortuna, maar hem de rest van het seizoen in Sittard laten spelen. Ook PSV en Liverpool hebben concrete interesse voor de 1.91 meter lange verdediger, die tot 2019 onder contract staat bij de Limburgse club.

In Nederland blijven
Schuurs zelf houdt zich op de vlakte, al sprak hij tegenover FOX Sports wel dat hij dit seizoen nog bij Fortuna wil blijven en pas over vier jaar naar het buitenland wil. Dat zou betekenen dat de strijd vooral tussen PSV en Ajax gaat, tenzij Liverpool van plan is om hem nog langere tijd in Nederland te stallen. Ook Duitse topclubs als Bayern München, Borussia Dortmund en RB Leipzig volgen Schuurs nadrukkelijk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD