Volg ons

KNVB Beker

Ajax heeft geen enkele moeite met Spakenburg

Ajax heeft geen enkele moeite met Spakenburg

Spakenburg moest zoals verwacht woensdagavond in Amsterdam afscheid nemen van de KNVB Beker. De regerend landskampioen Ajax was te sterk voor de ploeg uit de Tweede Divisie (7-0). 

De uitspelende formatie wist zeventien minuten stand te houden, maar even later moest doelman Deckers voor de eerste keer de bal uit het net halen. Siem de Jong was verantwoordelijk voor de openingstreffer (1-0). Nog voor de pauze werd het duel beslist door nogmaals twee doelpunten van de al genoemde De Jong die daarmee zijn tweede hattrick van zijn carrière wist te produceren.

In de tweede helft liep Ajax vervolgens uit naar 6-0 door twee treffers van Lassina Traoré en één van Dusan Tadic. Het slotakkoord was voor Naci Ünüvar, de pas zestienjarige invaller mocht in de slotfase aanleggen vanaf de elfmeterstip en plaatste de 7-0 eindstand op het scorebord in de uitverkochte Johan Cruyff Arena.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over KNVB Beker