Volg ons

Tweede Divisie

Ajax-fan Mengerink slikt reservebank voor bezoek Spurs-Ajax

Ajax-fan Mengerink slikt reservebank voor bezoek Spurs-Ajax

Waar de selectie van Katwijk zich deze dinsdagavond voorbereid op het treffen zaterdag tegen HHC Hardenberg, koos Marciano Mengerink ervoor de training over te slaan in een poging om een kaartje te bemachtigen in Londen voor de kraker tussen Tottenham Hotspur en Ajax.

Mengerink neemt daarbij een plek op de bank aanstaande zaterdag voor lief, stelt de spits kort voor de Champions League-ontmoeting tegenover FOX Sports. De aanvaller, fanatiek en trouw Ajax-fan, had zijn hoop gevestigd op zijn goede vriend Marco van Ginkel, met wie hij veel omging toen de Katwijk-spits in Londen voor Barnet speelde en Van Ginkel uitkwam voor Chelsea.

Update: inmiddels is het Mengerink gelukt een kaartje te bemachtigen.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie