Volg ons

Fortuna Sittard

Ajax betaalt ‘recordbedrag’ voor Perr Schuurs

Ajax betaalt ‘recordbedrag’ voor Perr Schuurs

Fortuna Sittard maakt een flinke financiële klapper door de verkoop van Perr Schuurs. Volgens Johnny Creemers, gedelegeerd commissaris van Fortuna Sittard, betaalt Ajax ‘een recordbedrag’.

Megadeal
,,Voor Fortuna is dit sowieso een megadeal. En een recordbedrag in de eerste divisie. Meer kan ik niet zeggen”, stelt hij in De Limburger. Aangezien Fortuna eerder dit jaar een bod van twee miljoen euro van Bayern München ontving, lijkt de transfersom dat bedrag minimaal te evenaren maar wellicht zelfs te overstijgen.

Geschenk uit de hemel
Hoewel Creemers het exacte bedrag niet wil prijsgeven, erkent hij wel dat het Fortuna in één klap uit de financiële zorgen helpt. De club stond 1,1 miljoen in de min: ,,Wat dat betreft komt deze transfer als een geschenk uit de hemel. We zijn opeens zowel sportief als financieel een gezonde club. Dit geeft ons de mogelijkheden om door te pakken.”

Droomclub
Fortuna gunde Schuurs bovendien de transfer: ,,Dit is zijn droomclub. Perr wilde heel graag naar Ajax. Met Ajax heeft hij alles wat hij wenst. Al zal Perr ook altijd een Fortunees blijven’, besluit Creemers.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Fortuna Sittard