zaterdag, 2 december 2023
Voetbal247.nlClubsFortuna SittardAjax betaalt 'recordbedrag' voor Perr Schuurs

Ajax betaalt ‘recordbedrag’ voor Perr Schuurs

Fortuna Sittard maakt een flinke financiële klapper door de verkoop van Perr Schuurs. Volgens Johnny Creemers, gedelegeerd commissaris van Fortuna Sittard, betaalt Ajax ‘een recordbedrag’.

Megadeal
,,Voor Fortuna is dit sowieso een megadeal. En een recordbedrag in de eerste divisie. Meer kan ik niet zeggen”, stelt hij in De Limburger. Aangezien Fortuna eerder dit jaar een bod van twee miljoen euro van Bayern München ontving, lijkt de transfersom dat bedrag minimaal te evenaren maar wellicht zelfs te overstijgen.

Geschenk uit de hemel
Hoewel Creemers het exacte bedrag niet wil prijsgeven, erkent hij wel dat het Fortuna in één klap uit de financiële zorgen helpt. De club stond 1,1 miljoen in de min: ,,Wat dat betreft komt deze transfer als een geschenk uit de hemel. We zijn opeens zowel sportief als financieel een gezonde club. Dit geeft ons de mogelijkheden om door te pakken.”

Droomclub
Fortuna gunde Schuurs bovendien de transfer: ,,Dit is zijn droomclub. Perr wilde heel graag naar Ajax. Met Ajax heeft hij alles wat hij wenst. Al zal Perr ook altijd een Fortunees blijven’, besluit Creemers.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD