Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Ajax amateurs vindt opvolger voor Blommestijn bij AFC’34

Ajax amateurs vindt opvolger voor Blommestijn bij AFC’34

Stefan Smal moet bij de zaterdagamateurs van Ajax de leegte op gaan vullen die ontstaan is door het naderende vertrek van Koen Blommestijn naar FC Volendam. De Amsterdamse voetbalclub maakte de komst van de aanvaller van AFC’34 officieel bekend op de website van de vereniging.

De 24-jarige Smal wist dit seizoen voor AFC’34 in de competitie- en bekerwedstrijden twintig keer het net van de tegenstander te vinden. In het verleden was hij ook als jeugdspeler actief voor AZ. Op de voornoemde website werd tevens bekend gemaakt dat Ilias Boudouni de club zal verlaten omdat hij hoopt op een nieuwe vereniging op een hoger niveau.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag