Volg ons

Tweede Divisie

Ait Afkir verruilt Inter Bratislava voor FC Lisse

Ait Afkir verruilt Inter Bratislava voor FC Lisse

Ayoub ait Afkir sluit per direct aan bij de A-selectie van FC Lisse. De aanvallend ingestelde speler kwam recent uit voor het in de derde divisie van Slowakije uitkomende Inter Bratislava, meldt de club uit de Tweede Divisie op de officiële website.

Almere City
De 23-jarige speler kan uit de voeten als rechter- en als linkerspits. Hij trainde al enige tijd mee bij FC Lisse. Ait Afkir kwam in zijn jeugdjaren uit voor DWS en AFC. In 2013 maakte hij de overstap naar Almere City. Op 29 augustus 2014 maakte hij zijn officiële debuut in het betaald voetbal in een wedstrijd tegen Telstar. Tevens speelde hij in het verleden wedstrijden voor Jong NEC en Atlantis uit Finland.

Aanvulling
De nieuwste aanwinst is voor FC Lisse een welkome aanvulling op de selectie, mede omdat Koen Fokkema langdurig uitgeschakeld is vanwege een blessure en dat Rick Bouwmeister tussentijds vertrok bij de club.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie