maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieAhrens grijpt zijn kans: "Kwam binnen als bleu jongetje"

Ahrens grijpt zijn kans: “Kwam binnen als bleu jongetje”

Mike Ahrens greep tegen TEC zijn kans bij Spakenburg. De aanvallende middenvelder kwam afgelopen zomer over van DVS’33, waar hij in de Topklasse Zaterdag zijn stempel al flink wist te drukken. Toch liet trainer Hans van de Haar hem de eerste periode bewust aan de kant bij Spakenburg.

Problemen met overgang gehad

“Mike is bij ons binnengekomen als een bleu jongetje”, vertelde Hans van de Haar tegenover RTV Utrecht. “Hij kwam over van een iets kleinere club en heeft daar problemen mee gehad. Met name als we de bal niet hadden vond ik hem nog niet voldoende. Inmiddels heeft hij zich goed ontwikkeld. Ik kan hem wel gelijk in het diepe gooien, maar dan verzuipt hij misschien wel. Dus je moet hem langzaam brengen. We hebben Mike gehaald omdat het een groot talent is.”

Kans gelijk goed gepakt

Zelf gaf Ahrens tegen de regionale omroep aan dat de tijd op de bank niet altijd makkelijk was. “Ik heb mijn geduld moeten bewaren en nu heb ik mijn kans gehad in de basis. En die heb ik gelijk goed gepakt. Het was de afgelopen periode heel moeilijk, want vorig seizoen heb ik alles gespeeld bij DVS.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD