Volg ons
Mike Ahrens Spakenburg

Tweede Divisie

Ahrens grijpt zijn kans: “Kwam binnen als bleu jongetje”

Ahrens grijpt zijn kans: “Kwam binnen als bleu jongetje”

Mike Ahrens greep tegen TEC zijn kans bij Spakenburg. De aanvallende middenvelder kwam afgelopen zomer over van DVS’33, waar hij in de Topklasse Zaterdag zijn stempel al flink wist te drukken. Toch liet trainer Hans van de Haar hem de eerste periode bewust aan de kant bij Spakenburg.

Problemen met overgang gehad

“Mike is bij ons binnengekomen als een bleu jongetje”, vertelde Hans van de Haar tegenover RTV Utrecht. “Hij kwam over van een iets kleinere club en heeft daar problemen mee gehad. Met name als we de bal niet hadden vond ik hem nog niet voldoende. Inmiddels heeft hij zich goed ontwikkeld. Ik kan hem wel gelijk in het diepe gooien, maar dan verzuipt hij misschien wel. Dus je moet hem langzaam brengen. We hebben Mike gehaald omdat het een groot talent is.”

Kans gelijk goed gepakt

Zelf gaf Ahrens tegen de regionale omroep aan dat de tijd op de bank niet altijd makkelijk was. “Ik heb mijn geduld moeten bewaren en nu heb ik mijn kans gehad in de basis. En die heb ik gelijk goed gepakt. Het was de afgelopen periode heel moeilijk, want vorig seizoen heb ik alles gespeeld bij DVS.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie