dinsdag, 5 december 2023
Voetbal247.nlClubsKatwijkAhmed El Azzouti reageert op ingetrokken arbitragezaak

Ahmed El Azzouti reageert op ingetrokken arbitragezaak

Ahemed El Azzouti is blij dat er een einde is gekomen aan de onzekerheid omtrent zijn inzetbaarheid komend seizoen voor v.v. Katwijk. Dat laat de spits van IJsselmeervogels weten aan Voetbal247.nl.

De aanvaller was in december met zijn huidige club overeengekomen dat de wegen tussen hen zouden scheiden. Voor een spits met zijn kwaliteiten was het niet vreemd dat er snel en veel belangstelling ontstond. Uiteindelijk leek Quick Boys de snelle spits in te lijven, echter op het laatste moment bleek hij niet op Nieuw Zuid te hebben getekend maar op de Krom.

Quick Boys wilde de zaak voorleggen aan de arbitragecommissie van de KNVB omdat men meende een mondelinge overeenkomst te hebben. Eerder meldde Voetbal247.nl reeds dat Quick Boys de zaak heeft ingetrokken.

El Azzouti: ,,Ik heb steeds gezegd dat het met Quick Boys nog niet rond was. Ik had dan ook geen angst voor die zitting. Maar ik ben wel blij dat het nu allemaal achter de rug is en dat ik me weer gewoon op voetbal kan concentreren. Het is achteraf jammer dat het zo gelopen is, want dit heeft uiteindelijk niemand gewild. Ik heb ook goede gesprekken gehad met diverse clubs nadat duidelijk was dat ik IJsselmeervogels zou verlaten. Maar goed, ik kwam er uiteindelijk uit met Cees Bruinink en ga met veel plezier komend seizoen aan de slag bij v.v. Katwijk.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD