donderdag, februari 2, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieAhmad Mendes Moreira op proef bij Excelsior Rotterdam

Ahmad Mendes Moreira op proef bij Excelsior Rotterdam

Excelsior Rotterdam speelt zaterdagmiddag de eerste oefenwedstrijd in de aanloop naar de start van het nieuwe seizoen. Tijdens dit duel zal onder andere Ahmad Mendes Moreira in actie komen, de aanvaller is op proef bij de club uit de Eerste Divisie en krijgt tien dagen de tijd om een contract in de wacht te slepen in Kralingen. Het voornoemde nieuws werd door de speler bevestigd tegenover Voetbal247.

Kozakken Boys / FC Groningen
De 24-jarige aanvaller maakte in de zomer van 2018 de overstap van Kozakken Boys naar FC Groningen. Het laatste half jaar van het voorgaande seizoen kwam hij op huurbasis uit voor Telstar. Destijds plaatste hij zijn handtekening onder een contract voor één seizoen met daarin opgenomen een optie voor één jaar extra. Van deze optie werd door de club uit de Eredivisie geen gebruik gemaakt waardoor Mendes Moreira nu op zoek moet naar een nieuwe werkgever.

Loopbaan
De aanvaller kende enkele goede jaren bij Excelsior Maassluis, met deze club werd hij onder andere Nederlands amateur kampioen. Daarna maakte hij de overstap naar Kozakken Boys waar hij een contract verdiende naar FC Groningen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD