Volg ons

Derde Divisie

Agterberg: ‘Ik denk dat Quick Boys ons misschien onderschat heeft’

Agterberg: ‘Ik denk dat Quick Boys ons misschien onderschat heeft’

ASWH speelde een draak van een eerste helft, maar rook na rust plots de winst. Coach Cesco Agterberg vond dat zijn ploeg wellicht recht had op drie punten.

,,We wilden heel graag winnen, maar het is een punt geworden”, sprak hij na afloop tegenover Omroep West. ,,Ik vond de eerste helft heel, heel matig van onze kant. Ook van de zijde van Quick Boys trouwens. Ik ben ook echt boos geworden in de rust. Daar in de eerste helft hebben we het laten liggen. In de tweede helft hebben we wel laten zien dat we echt voor de winst gingen.”

De oefenmeester ziet dat ook topploegen moeite hebben om te winnen van subtoppers: ,,Ik hoor iedereen zeggen dat het tussen Noordwijk, Quick Boys en DVS gaat, maar volgens mij doen er nog wel wat meer ploegen mee. Misschien niet voor het kampioenschap, maar in deze divisie maar bij de bovenste acht moet je gewoon opletten. Dat zie je met DVS, dat onderuit gaat tegen VVOG vorige week. Ik denk dat Quick Boys ons misschien ook onderschat heeft.”

ASWH kan over twee weken een belangrijke rol spelen in de beslissing met betrekking tot de eerste periode. Als het zelf wint van Noordwijk, heeft Quick Boys nog een kans op de periodetitel: ,,Wij gaan thuis sowieso voor de winst, ook tegen Noordwijk. We helpen dan vooral onszelf en als een ander daar van kan profiteren dan vind ik dat prima, geen probleem.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie