Volg ons

De Graafschap

Agil Etemadi naar De Graafschap

Agil Etemadi naar De Graafschap

Voormalig Almere City FC-doelman Agil Etemadi keert terug in de Jupiler League. De sluitpost staat komend seizoen onder contract bij De Graafschap, waar hij een tweejarig contract tekent.

Etemadi komt over van Sanat Naft Abadan uit Iran, waar hij vorige zomer tekende. De 30-jarige doelman doorliep de jeugdopleiding van sc Heerenveen en keepte achtereenvolgens voor FC Emmen, BV Veendam, FC Groningen, Tractor Sazi FC (Iran), Almere City FC en Sanat Naft Abadan (Iran). Tevens heeft hij drie interlands bij Jong Oranje op zijn naam staan. In Doetinchem dient Etemadi de concurrentie aan te gaan met Filip Bednarek en Jordy Rondeel.

Voor De Graafschap betekent het vastleggen van Etemadi alweer de vijfde versterking binnen een week. Eerder contracteerden de Superboeren al Jordy Tutuarima, Lars Nieuwpoort, Myenty Abena en Tim Receveur.

Foto: OrangePictures

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over De Graafschap