Volg ons

Derde Divisie

AFGELASTINGEN | Zondag 16 december

AFGELASTINGEN | Zondag 16 december

Vanwege de sneeuwval na eerdere regenval van de afgelopen dagen heeft de KNVB alle wedstrijden in de B-categorie afgelast. In sommige regio’s ligt ook de A-categorie eruit. Dit zijn de afgelastingen in het topamateurvoetbal.

Derde Divisie Zondag:
OJC Rosmalen – HS’21
HBS – JVC Cuijk
TEC – HV&CV Quick
OFC – Westlandia
EVV – ADO’20

Quick ’20 – Hercules werd last minute alsnog afgelast, tot irritatie bij de Utrechters, aangezien Quick ’20 eerder had laten weten dat er zeker gespeeld kon worden.

Dongen – Jong FC Volendam en Goes – UNA gaan in ieder geval WEL door.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie