Volg ons

Tweede Divisie

AFC’er Yordi Teijsse na val opgenomen in ziekenhuis

AFC’er Yordi Teijsse na val opgenomen in ziekenhuis

AFC‘er Yordi Teijsse is zondagmiddag met ernstig letsel opgenomen in het ziekenhuis nadat hij van het balkon van zijn woning in Amsterdam-Zuid was gevallen. AFC meldt dat Teijsse inmiddels goed aanspreekbaar is en aan de beterende hand.

,,Het ongeluk betrof een val zijn balkon aan de achterzijde van zijn woning in een flatgebouw. Voor zover er van geluk kan worden gesproken, is zijn val gebroken door een plat dak”, meldt de club. ,,Het gaat redelijk OK met mij en het verplegend personeel is erg aardig. Ik ben heel blij dat ik er zo vanaf gekomen ben want het had veel erger kunnen aflopen”, voegt Teijsse eraan toe.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie