maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlClubsAFCAFC'er Van den Brink: 'Wil meer dan 12 keer scoren'

AFC’er Van den Brink: ‘Wil meer dan 12 keer scoren’

AFC verloor ongelukkig van Achilles ’29 maar voelde zich morele winnaar na het gelijkspel bij Kozakken Boys. Tom van den Brink scoorde in Werkendam en voelt zich een stuk fitter dan vorig seizoen, vertelde hij na afloop aan De Telegraaf: ,,Vorig jaar ben ik nooit echt fit geweest en had ik eigenlijk constant last. Daarom heb ik mij in april laten opereren.”

Overtreffen
Door verschillende blessures slaagde hij er nauwelijks in om vaste basisspeler te worden. Daar wil hij dit seizoen verandering in brengen en bovendien zijn persoonlijke lat qua doelpunten overtreffen: ,,In mijn laatste seizoen bij ADO’20 heb ik twaalf keer gescoord. Dat aantal wil ik graag overtreffen.”

Boven onze stand geleefd
Waar de Amsterdammers dit seizoen gaan eindigen op de ranglijst, durft Van den Brink nog niet te zeggen: ,,Vorig jaar wonnen we vaak in de laatste minuut en leefden we voor de winterstop boven onze stand. Waar wij dit seizoen precies gaan eindigen is lastig te zeggen, maar ik ben er zeker van dat wij ons veilig gaan spelen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD