maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlTweede DivisieNieuwsAFC'er Jesse op proef bij Italiaanse Serie B-club Foggia

AFC’er Jesse op proef bij Italiaanse Serie B-club Foggia

AFC-aanvaller Matthijs Jesse maakt zich mogelijk op voor een profcarrière in Italië. De vleugelspits is enkele dagen op proef bij Serie B-club Foggia, dat afgelopen seizoen promoveerde naar het één na hoogste niveau in Italië.

Bryan Roy
De stage is op voorspraak van Bryan Roy, zo schrijven verschillende Italiaanse media. De oud-international, inmiddels zaakwaarnemer van beroep, speelde zelf tussen 1992 en 1994 voor Foggia en heeft Jesse er persoonlijk aanbevolen. De 21-jarige aanvaller maakte afgelopen seizoen 11 treffers en gaf 6 assist voor AFC in de Tweede Divisie en wordt gezien als één van de talenten van de Amsterdamse traditieclub. Hij speelt sinds 2001 op sportpark Goed Genoeg, onderbroken door twee seizoenen in de jeugdopleiding van Ajax.

Trainingskamp
Vanwege de proefperiode ontbreekt Jesse op het trainingskamp van AFC in het Italiaanse Belluno. De Amsterdammers startten daar gisteren hun voorbereiding op het nieuwe seizoen met het 4-daagse trainingskamp, waar even zo veel trainingen op het programma staan, weet Het Amsterdamsche Voetbal.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD