Volg ons

Nieuws

AFC’er Jesse op proef bij Italiaanse Serie B-club Foggia

AFC’er Jesse op proef bij Italiaanse Serie B-club Foggia

AFC-aanvaller Matthijs Jesse maakt zich mogelijk op voor een profcarrière in Italië. De vleugelspits is enkele dagen op proef bij Serie B-club Foggia, dat afgelopen seizoen promoveerde naar het één na hoogste niveau in Italië.

Bryan Roy
De stage is op voorspraak van Bryan Roy, zo schrijven verschillende Italiaanse media. De oud-international, inmiddels zaakwaarnemer van beroep, speelde zelf tussen 1992 en 1994 voor Foggia en heeft Jesse er persoonlijk aanbevolen. De 21-jarige aanvaller maakte afgelopen seizoen 11 treffers en gaf 6 assist voor AFC in de Tweede Divisie en wordt gezien als één van de talenten van de Amsterdamse traditieclub. Hij speelt sinds 2001 op sportpark Goed Genoeg, onderbroken door twee seizoenen in de jeugdopleiding van Ajax.

Trainingskamp
Vanwege de proefperiode ontbreekt Jesse op het trainingskamp van AFC in het Italiaanse Belluno. De Amsterdammers startten daar gisteren hun voorbereiding op het nieuwe seizoen met het 4-daagse trainingskamp, waar even zo veel trainingen op het programma staan, weet Het Amsterdamsche Voetbal.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Nieuws