Volg ons

Derde Divisie Zondag

AFC’er Biberoglu verkast naar OFC: “Ambities gaan waarmaken”

AFC’er Biberoglu verkast naar OFC: “Ambities gaan waarmaken”

Edip Biberoglu verruilt komende zomer AFC voor OFC. De vleugelspits kreeg de afgelopen maanden minder speelminuten bij de Amsterdamse traditieclub dan hij zou willen en besloot mede daarom te vertrekken: “De ambities van OFC spraken me aan”, reageert hij tegenover TweedeDivisie.org.

Ambities waarmaken

“OFC is een nieuwe weg ingeslagen, met versterkingen waarbij ik het gevoel krijg dat ze hun ambities kunnen gaan waarmaken”, vervolgt Biberoglu, die ook in de belangstelling van andere clubs stond. “Ik ben 25 en wilde op mijn leeftijd nog zo hoog mogelijk blijven spelen.”

Nieuwe uitdaging

In Oostzaan treft Biberoglu trainer Yuri Rose na de zomer: “Yuri ken ik nog van AFC, waar hij een jaar met ons meetrainde. Dat was een prachtige tijd. Daarnaast kijk ik erg uit om weer met Henry Opoku te spelen”, gaat de aanvaller verder. “Ik ga AFC wel missen, en dan met name Hans van Rossum. Ik heb er echt een mooie tijd gehad, maar nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag