woensdag, 17 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagAFC'er Biberoglu verkast naar OFC: "Ambities gaan waarmaken"

AFC’er Biberoglu verkast naar OFC: “Ambities gaan waarmaken”

Edip Biberoglu verruilt komende zomer AFC voor OFC. De vleugelspits kreeg de afgelopen maanden minder speelminuten bij de Amsterdamse traditieclub dan hij zou willen en besloot mede daarom te vertrekken: “De ambities van OFC spraken me aan”, reageert hij tegenover TweedeDivisie.org.

Ambities waarmaken

“OFC is een nieuwe weg ingeslagen, met versterkingen waarbij ik het gevoel krijg dat ze hun ambities kunnen gaan waarmaken”, vervolgt Biberoglu, die ook in de belangstelling van andere clubs stond. “Ik ben 25 en wilde op mijn leeftijd nog zo hoog mogelijk blijven spelen.”

Nieuwe uitdaging

In Oostzaan treft Biberoglu trainer Yuri Rose na de zomer: “Yuri ken ik nog van AFC, waar hij een jaar met ons meetrainde. Dat was een prachtige tijd. Daarnaast kijk ik erg uit om weer met Henry Opoku te spelen”, gaat de aanvaller verder. “Ik ga AFC wel missen, en dan met name Hans van Rossum. Ik heb er echt een mooie tijd gehad, maar nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD