Volg ons
Melvin Grootfaam Stefan Kruithof AFC Excelsior Maassluis

Tweede Divisie

AFC weet opnieuw drie spelers aan zich te binden

AFC weet opnieuw drie spelers aan zich te binden

AFC heeft al tien spelers van de huidige selectie aan zich weten te binden. Eerder gaven al zeven spelers hun jawoord, daar zijn nu opnieuw drie sterkhouders bijgekomen. Daarbij assist-koning Melvin Grootfaam, die door natrappen tegen Excelsior Maassluis een verlengde winterstop heeft.

Assistenkoning

Behalve Grootfaam hebben ook Teun van Zweeden en Glenn van Zoolingen een akkoord bereikt met de Amsterdamse clubleiding om ook in 2017-2018 voor AFC te spelen. Van de achttien gespeelde wedstrijden kwam de pas negentienjarige Van Zweeden negen keer in actie en Van Zoolingen staat op twaalf duels. Grootfaam speelde zestien duels, scoorde twee keer en gaf vooral zeven assists. Daarmee is hij samen met Kees Tol de assistenkoning in de Tweede Divisie.

Ook al één nieuweling

Vorige week werd al bekend dat AFC zeven spelers had weten te behouden. Patrick Zonneveld, Koen Bosma, Jonathan Richard, Magid Jansen, Sam Nijpels, Tom van de Brink en Matthijs Jesse hebben aangegeven te blijven. Daarnaast komt Eelke de Graaf over van ODIN’59. Trainer Ton du Chatinier gaat pas in het voorjaar met de clubleiding om de tafel zitten.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie