Volg ons

AFC

AFC vergroot zorgen bij De Treffers

AFC vergroot zorgen bij De Treffers

AFC deed zondagmiddag in Groesbeek goede zaken in de strijd tegen degradatie. De Amsterdamse club was met 0-2 te sterk voor De Treffers dat door de nederlaag weer de hete adem voelt van de concurrenten.

Vroege voorsprong
Na negentien minuten spelen bracht Matthijs Jesse (foto) de uitspelende formatie op voorsprong (0-1). In de slotfase bepaalde Tom van den Brink de eindstand op 0-2, dit nadat even daarvoor Melvin Grootfaam van AFC het speelveld moest verlaten nadat hij voor de tweede keer de gele kaart kreeg van de dienstdoende scheidsrechter.

Ranglijst
De Treffers bezet nu de veertiende plaats met achttien punten uit achttien gespeelde wedstrijden. Vijftiende is AFC dat evenveel punten wist te verzamelen, maar daar één wedstrijd meer voor nodig had. De Dijk (18 punten) en Achilles’29 (16 punten) maken ook nog kans op de veilige positie waar De Treffers nu staat.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over AFC