Volg ons
Bart-Logchies-AFC

Tweede Divisie

AFC strikt verdediger uit Finland

AFC strikt verdediger uit Finland

AFC heeft Jordi van Gelderen weten te strikken. De 26-jarige verdediger komt dit seizoen nog uit voor het Finse KTP, waarmee hij in de hoogste afdeling speelde. Van Gelderen pakte zeven keer geel, maar speelde wel 31 wedstrijden. Nu keert hij terug naar eigen land.

Argon en Willem II

Het is niet voor het eerst dat hij aan de slag gaat in de top van het amateurvoetbal. In het debuutjaar van de Topklasse speelde hij als jongeling bij Argon. Voor de Mijdrechtse club kwam de geboren Amstelvener vier keer in actie, om daarna te worden opgeplukt door Willem II. Bij de Tricolores kwam hij niet verder dan de bank, maar verdiende wel een transfer naar Finland.

Gat opvullen

Van Gelderen speelde eerst drie seizoenen voor JJK en kwam tot 62 wedstrijden en zes goals, in de huidige campagne stond hij dus onder contract bij KTP. AFC was op zoek naar een verdediger doordat zowel Geoffrey Galata als Jasper de Haer, waarmee Van Gelderen samenspeelde bij Argon, hebben besloten om te stoppen. RTV Noord-Holland meldt dat de Amsterdammers daarbij dus uiteindelijk in Finland uitkwamen.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie