Volg ons

Tweede Divisie

AFC strikt Jack van Gelder als commentator livestreamwedstrijden

AFC strikt Jack van Gelder als commentator livestreamwedstrijden

In navolging van diverse andere clubs gaat ook AFC haar wedstrijden aanbieden via een livestream online. Bijzonder daarbij is dat The Reds Jack van Gelder hebben gestrikt als commentator bij de beelden. Dat laat de Amsterdamse club weten aan Voetbal247.nl.

AFC heeft, net als verschillende andere topamateurclubs uit de Tweede Divisie, een overeenkomst gesloten met Eyecons Voetbal zolang er geen publiek aanwezig mag zijn bij de wedstrijden. Voor het bekijken van de livebeelden moet de kijken wel een vergoeding betalen.

AFC is voornemens aanstaande zondag voor het eerst haar wedstrijdbeelden live aan te bieden via internet met het livecommentaar van Jack van Gelder. De equipe van Uli Landvreugd speelt dan de ‘derby der traditieclubs’ tegen Koninklijke HFC. Een kleine week later staat Rijnsburgse BoysAFC op de rol. De liveuitzending met commentaar van Van Gelder is uiteraard onder voorbehoud dan dinsdagavond tijdens de persconferentie van premier Rutte het amateurvoetbal niet in zijn geheel gestaakt moet worden vanwege de oplopende coronabesmettingen.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie