Volg ons

Tweede Divisie

AFC – Scheveningen vanwege Dodenherdenking én mogelijk kampioenschap verplaatst naar zondag 5 mei

AFC – Scheveningen vanwege Dodenherdenking én mogelijk kampioenschap verplaatst naar zondag 5 mei

De wedstrijd tussen AFC en Scheveningen wordt verplaatst van zaterdag 4 mei om 14.00 uur naar zondag 5 mei aanvang 13.30 uur. Aanleiding is een dringend verzoek van de Amsterdamse koploper, die mogelijk kampioen kan worden maar de festiviteiten dan op dezelfde dag zou moeten vieren met de Dodenherdenking.

AFC deed daarom het verzoek aan Scheveningen om het duel te verplaatsen naar zondag 5 mei. ,,Achtergrond van het verzoek van AFC was het natuurlijk nog altijd van meerdere factoren afhankelijke, dus onzekere, maar wel mogelijke scenario dat AFC dit weekend kampioen zou kunnen worden van de Tweede Divisie. In combinatie met Nationale Dodenherdenking op 4 mei 20.00 uur en de traditionele herdenking van de gevallenen tijdens de 2e Wereldoorlog bij het monument op het eigen sportpark van AFC is zaterdag 4 mei vanzelfsprekend geen geschikt moment voor eventuele feestelijkheden”, licht Scheveningen de beslissing om akkoord te gaan toe.

,,Met goedkeuring van de KNVB en na intern beraad met spelersgroep, staf, bestuur, sponsoren een afvaardiging van de supportersvereniging en de vervoersmaatschappij heeft Scheveningen bij uitzondering, maar met vanzelfsprekend respect voor de situatie besloten mee te werken aan het verzoek om op zondag 5 mei te spelen.” Het duel zal aanvangen om 13.30 uur om live-uitzending door FOX Sports mogelijk te maken.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie