zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieAFC rouwt om plotseling overlijden van clubarts Lex Swaan

AFC rouwt om plotseling overlijden van clubarts Lex Swaan

AFC rouwt om het onverwacht overlijden van clubarts Lex Swaan. Hij overleed maandag op 78-jarige leeftijd en was zeer geliefd binnen de Amsterdamse club.

Swaan was sinds 2002 clubarts bij AFC. ,,Hij had humor. Hij hield ervan moppen te tappen, ondeugende moppen, zullen we maar zeggen. Lex had altijd een lach op zijn gezicht”, stelt Jack van Gelder in Het Parool. ,,Als je een probleem had, kon je ook altijd bij hem terecht. Zo’n lieve, lieve man. (..) De jongens uit het eerste hadden veel respect voor hem, vanwege zijn persoonlijkheid en om zijn goeie diagnoses.” Afgelopen zondag was Swaan nog actief bij het duel tegen Koninklijke HFC.

Op Facebook brengt Sam Nijpels een eerbetoon aan de geliefde clubarts: ,,Iedere week was je bij ons op de club. Soms hadden we je kennis en kunde nodig, maar meestal je luisterende oor tezamen met je oprechte interesse. Weinig mensen nemen de tijd voor een ander, daar waar jij altijd de tijd nam voor een ieder. We konden over alles met je praten, we hebben veel met je gelachen maar vergeten je levenslessen nooit. ‘’Kijk naar wat je wel hebt’’ en ‘’het leven is te kort om je zoveel zorgen te maken’’ zijn uitspraken die ik de rest van mijn leven zal meedragen. Doc we gaan je missen, iedere week- ieder weekend als staflid, trouwe supporter, dokter en raadgever maar bovenal als een wijze Vriend.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD