Volg ons
Rob Rietveld

Derde Divisie Zondag

AFC rondt selectie af met Herculaan Rietveld

AFC rondt selectie af met Herculaan Rietveld

AFC heeft een laatste versterking aan de selectie toegevoegd. Rob Rietveld maakt namelijk de overstap van Hercules. De centrale verdediger miste dit seizoen een groot deel door een blessure, tijdens de play-offs was hij wel weer van de partij. De aanvoerder woont in Amsterdam en gaat daarom op Goed Genoeg aan de slag.

Tweede verdediger weg

Voor Hercules houdt dit in dat er in een week tijd voor de tweede keer een verdediger vertrekt naar de Tweede Divisie. Guido Janssen werd onlangs namelijk al overgenomen door GVVV. Rietveld speelde tien jaar in Utrecht en maakte de opmars van de club mee. Hij was dan ook al enige jaren aanvoerder. In Amsterdam is hij de laatste speler die Ton du Chatinier erbij krijgt van de in totaal acht nieuwelingen van buitenaf.

Doorgeselecteerd

AFC wil het liefst teren op de eigen jeugd en ook komend seizoen zullen er twee spelers vanuit de jeugdopleiding doorstromen. Het gaat om keeper Richey Speelman en Joost Hommenga. Door het vertrek van liefst tien spelers en de uitgesproken wens van Du Chatinier dat er moest worden doorgeselecteerd komen er dus ook veel spelers bij. Het gaat naast Rietveld om Tarek Kharboutli (komt over uit Syrië van Al Shoarta), Derre Kwee (HHC), Jermano Lo Fo Sang (FC Volendam), Ilias Zaimi (JVC Cuijk), Milan Hoek (Quick Boys), Eelke de Graaf (ODIN’59) en Malcolm Esajas (ADO Den Haag).

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag