dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagAFC rondt selectie af met Herculaan Rietveld

AFC rondt selectie af met Herculaan Rietveld

AFC heeft een laatste versterking aan de selectie toegevoegd. Rob Rietveld maakt namelijk de overstap van Hercules. De centrale verdediger miste dit seizoen een groot deel door een blessure, tijdens de play-offs was hij wel weer van de partij. De aanvoerder woont in Amsterdam en gaat daarom op Goed Genoeg aan de slag.

Tweede verdediger weg

Voor Hercules houdt dit in dat er in een week tijd voor de tweede keer een verdediger vertrekt naar de Tweede Divisie. Guido Janssen werd onlangs namelijk al overgenomen door GVVV. Rietveld speelde tien jaar in Utrecht en maakte de opmars van de club mee. Hij was dan ook al enige jaren aanvoerder. In Amsterdam is hij de laatste speler die Ton du Chatinier erbij krijgt van de in totaal acht nieuwelingen van buitenaf.

Doorgeselecteerd

AFC wil het liefst teren op de eigen jeugd en ook komend seizoen zullen er twee spelers vanuit de jeugdopleiding doorstromen. Het gaat om keeper Richey Speelman en Joost Hommenga. Door het vertrek van liefst tien spelers en de uitgesproken wens van Du Chatinier dat er moest worden doorgeselecteerd komen er dus ook veel spelers bij. Het gaat naast Rietveld om Tarek Kharboutli (komt over uit Syrië van Al Shoarta), Derre Kwee (HHC), Jermano Lo Fo Sang (FC Volendam), Ilias Zaimi (JVC Cuijk), Milan Hoek (Quick Boys), Eelke de Graaf (ODIN’59) en Malcolm Esajas (ADO Den Haag).

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD