Volg ons
Jordi van Gelderen AFC

Tweede Divisie

AFC raakt Van Gelderen kwijt aan Duitse club

AFC raakt Van Gelderen kwijt aan Duitse club

AFC neemt per direct afscheid van Jordi van Gelderen. De verdediger heeft onlangs al laten weten dat hij in de winterstop wilde vertrekken van Goed Genoeg, nu heeft hij ook een club gevonden. De 26-jarige verdediger maakt de overstap naar Duitsland, waar hij gaat spelen voor SC Teutonia Watzenborn-Steinberg.

Ook naar Ierland gekund

“Vorig jaar was Teutonia ook geïnteresseerd, maar had ik het afgewezen vanwege persoonlijke redenen. Nu dacht ik: laten we het eens proberen. Ik kon ook naar Shamrock Rovers, alleen was dit binnen 48 uur al rond”, zo laat Van Gelderen weten aan Het Amsterdamsche Voetbal. Afgelopen zomer kwam de verdediger over uit Finland, waar hij voor het laatst voor KTP speelde. Nu gaat hij aan de slag in de Regionalliga.

Twee goals in tien duels

“Ik ben super blij dat AFC mij deze kans gunt. Natuurlijk is het jammer om de club te verlaten. Het is een mooie club, ik kon uitstekend omgaan met de spelers, maar het was voor mij een teleurstelling dat ik de laatste weken op de bank was beland. Al heeft dat mijn keuze niet beïnvloed.” De voormalig speler van Argon en Willem II kwam dit seizoen tien duels in actie, waarvan zeven vanaf de aftrap. Scoren deed de verdediger tegen zowel FC Lienden als De Treffers.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie