dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieAFC pakt broodnodige punten tegen De Treffers

AFC pakt broodnodige punten tegen De Treffers

In navolging van FC Lienden heeft ook AFC drie punten gepakt in de Tweede Divisie en lijkt handhaving daarmee een zekerheid. AFC won met 0-2 van De Treffers, waardoor de Amsterdammers nu op 39 punten komen.

Weinig overwinningen AFC

De laatste maanden zijn overwinningen zeldzaam geworden voor AFC. Afgelopen zaterdag ging het team van trainer Ton du Chatinier bijvoorbeeld op eigen veld nog onderuit tegen VVSB. De degradatiekandidaten sprokkelden ondertussen steeds meer punten, waardoor het voor AFC toch wat benauwd werd. Door met 0-2 te winnen bij De Treffers lijken de hoofdstedelingen voldoende lucht te hebben om het seizoen veilig af te ronden.

Doelpunten in de tweede helft

AFC trok de wedstrijd in de tweede helft naar zich toe, nadat er in het eerste bedrijf niet gescoord was. Eerst was het Pieter Koopman die in minuut 53 op fraaie wijze voor de 0-1 zorgde. Even daarvoor was Nick de Bondt namens De Treffers nog dicht bij de 1-0 uit een vrije trap. De score werd met nog ruim twintig minuten op de klok verdubbeld door Koen Bosma en daarmee was het duel beslist. Voor De Treffers kwam de nederlaag slecht uit, want het moet de tweede plaats nu aan Kozakken Boys laten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD