donderdag, oktober 28, 2021
HomeClubsAFCAFC nuanceert: kleine groep misdroeg zich

AFC nuanceert: kleine groep misdroeg zich

Na Rijnsburgse Boys heeft ook het bestuur van AFC met een statement op haar website gereageerd op de gebeurtenissen rondom het duel zaterdagmiddag. Voorzitter Ad Westerhof nuanceert de kwestie en benadrukt dat het slechts om een kleine groep raddraaiers ging.

Geschrokken
,,Jammer genoeg hebben een aantal individuen van de “supporters” van de tegenpartij zich misdragen in woord en daad. Het bestuur van AFC is geschrokken van dit incident en is boos over het gedrag van die kleine groep”, schrijft hij. ,,Nadrukkelijk vermelden wij dat het om een kleine groep zich supporter noemende Rijnsburgers ging en het zeker niet de massaal meegereisde gezellige en meelevende supportersschare was. Ook de inzet van het bestuur van Rijnsburgse Boys en met name de hulp van voorzitter Ad Hendriksen heeft ons goed gedaan en is prijzenswaardig. De aanwezige bestuursleden van AFC en van onze tegenstander hebben er gezamenlijk voor gezorgd dat de even dreigende situatie na de wedstrijd goed onder controle werd gebracht.”

Vriendschappelijke band
Westerhof beklemtoont bovendien dat het de goede relatie tussen beide clubs niet aantast: ,,Onze vriendschappelijke band met Rijnsburgse Boys is gelukkig sterker dan dit slechte gedrag van dat kleine groepje.”

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD