dinsdag, januari 31, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieAFC neemt Van Weerdenburg over van Katwijk

AFC neemt Van Weerdenburg over van Katwijk

Guus van Weerdenburg verruilt Katwijk na dit seizoen voor AFC. De vleugelverdediger lijkt de opvolger van de naar Spakenburg vertrekkende Thomas van den Houten.

Van Weerdenburg speelt sinds 2016 op de Krom. Hij kwam destijds over van FC Dordrecht. Eerder legde AFC al Rijnsburgse Boys-aanvaller Joel Tillema vast.

Katwijk betreurt het vertrek van zowel Mike van den Ban als Van Weerdenburg, schrijft het op de clubsite: ,,Katwijk had beide spelers graag behouden, maar helaas ligt hun toekomst na dit seizoen bij andere clubs. (..) In Katwijk groeiden ze uit tot vaste waarden en publiekslievelingen. Allebei maakten ze het kampioenschap in 2018 mee. Guus van Weerdenburg speelde eerder dit seizoen zijn 100e officiële wedstrijd voor Katwijk. Ondanks dat Katwijk Guus graag had behouden kiest hij ervoor om te verhuizen naar AFC. Voor Guus is dat logistiek gezien een stuk voordeliger, want de verdediger woont op een minuut of 5 van sportpark Goed Genoeg.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD