woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlClubsAFCAFC minimaal vier weken zonder aanvoerder Magid Jansen

AFC minimaal vier weken zonder aanvoerder Magid Jansen

Magid Jansen moet de komende vier weken noodgedwongen de wedstrijden van zijn club AFC vanaf de zijlijn bekijken. De routinier scheurde in de wedstrijd tegen TEC een spier in zijn schouder, dit na een botsing waarna hij verkeerd terecht kwam. 

Geen operatie
De aanvoerder van AFC zou dinsdag een operatie ondergaan, maar hij zag daar toch vanaf.  ,,Voor het herstellen na de operatie staat zo’n drie maanden en zonder operatie duurt het zo’n twee maanden”, aldus Jansen tegenover RTV Noord Holland. Hij weet echter ook dat het een gok is om niet te kiezen voor een ingreep in het ziekenhuis. ,,Het kan ook twaalf weken duren, misschien hou ik er wel altijd last van. Het is gewoon zo’n blessure die bij iedereen anders is.”

Aderlating voor AFC
AFC bezet momenteel de zeventiende plaats in de Tweede Divisie en het uitvallen van de aanvoerder is vanzelfsprekend een aderlating voor de ploeg.  ,,Ja het is balen, maar als we vooraan hadden gestaan was dit minder aan de orde geweest. Wel balen dat dit dan in mijn laatste jaar bij de club gebeurt, ik wil het wel mooi afsluiten.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD