Volg ons
patrick-zonneveld-jakob-noordmans-afc-hfc

Tweede Divisie

AFC legt zeven spelers vast voor volgend seizoen

AFC legt zeven spelers vast voor volgend seizoen

AFC heeft zeven spelers van de succesvolle selectie ook voor volgend seizoen aan zich weten te binden. De Amsterdammers zijn de winterstop ingegaan op de gedeelde tweede plaats samen met Katwijk. Na de winterstop keert Jordi van Gelderen niet terug, hij verkast naar Duitsland.

Zevental blijft

Daar tegenover staat dat zeven spelers dus al hun jawoord hebben gegeven voor het seizoen 2017-2018. Het gaat om doelman Patrick Zonneveld, aanvoerder Magid Jansen en daarnaast Koen Bosma, Jonathan Richard, Sam Nijpels, Tom van de Brink en Matthijs Jesse. Deze week werd ook bekend dat Eelke de Graaf na de zomer de overstap zal maken vanaf ODIN’59 naar AFC.

Kluin keert niet terug

Een grote domper is wel dat het er inmiddels naar uit ziet dat Pepijn Kluin niet terug zal keren. De aanvaller raakte tegen Jong Vitesse opnieuw zwaar geblesseerd aan zijn knie. Het ziet er volgens AFC inmiddels naar uit dat Kluin zelfs zal moeten stoppen met voetballen. De Graaf is aangetrokken als zijn vervanger. Voor AFC wordt de competitie hervat op 15 januari tegen De Treffers. Daarvoor is een vierdaags trainingskamp in Barcelona.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie