dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieAFC legt zeven spelers vast voor volgend seizoen

AFC legt zeven spelers vast voor volgend seizoen

AFC heeft zeven spelers van de succesvolle selectie ook voor volgend seizoen aan zich weten te binden. De Amsterdammers zijn de winterstop ingegaan op de gedeelde tweede plaats samen met Katwijk. Na de winterstop keert Jordi van Gelderen niet terug, hij verkast naar Duitsland.

Zevental blijft

Daar tegenover staat dat zeven spelers dus al hun jawoord hebben gegeven voor het seizoen 2017-2018. Het gaat om doelman Patrick Zonneveld, aanvoerder Magid Jansen en daarnaast Koen Bosma, Jonathan Richard, Sam Nijpels, Tom van de Brink en Matthijs Jesse. Deze week werd ook bekend dat Eelke de Graaf na de zomer de overstap zal maken vanaf ODIN’59 naar AFC.

Kluin keert niet terug

Een grote domper is wel dat het er inmiddels naar uit ziet dat Pepijn Kluin niet terug zal keren. De aanvaller raakte tegen Jong Vitesse opnieuw zwaar geblesseerd aan zijn knie. Het ziet er volgens AFC inmiddels naar uit dat Kluin zelfs zal moeten stoppen met voetballen. De Graaf is aangetrokken als zijn vervanger. Voor AFC wordt de competitie hervat op 15 januari tegen De Treffers. Daarvoor is een vierdaags trainingskamp in Barcelona.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD