Volg ons

AFC

AFC laat punten liggen in Scheveningen en Tadmine helpt Koninklijke HFC langs Almere

AFC laat punten liggen in Scheveningen en Tadmine helpt Koninklijke HFC langs Almere

Scheveningen leek zaterdagmiddag op weg naar een verrassende zege op AFC. De Amsterdamse formatie wist echter in de 86ste minuut alsnog een punt uit het vuur te slepen door een treffer van Tim Linthorst (3-3). De Koninklijke HFC versloeg de beloften van Almere City (3-1), dit mede door twee doelpunten van Khalid Tadmine.

Scheveningen – AFC 
In de beginfase was er al genoeg te beleven voor de neutrale toeschouwer. Na één minuut spelen werd door de dienstdoende arbiter al naar de penaltystip gewezen, dit in het voordeel van de thuisploeg. Tim Peters wist de strafschop vervolgens te verzilveren (1-0). Lang kon de thuisploeg niet genieten van de voorsprong tegen de koploper. AFC kwam in de vierde minuut van de wedstrijd al weer op gelijke hoogte door aanvaller Raily Ignacio (1-1). Nog voor de pauze wist AFC op voorsprong te komen. Kenny Teijsse was de maker van de tweede Amsterdamse treffer. De tweede helft was maar net begonnen toen de scheidsrechter weer naar de strafschopstip wees. Ook nu ging Tim Peters achter de bal staan en hij wist met zijn treffer Scheveningen weer naast AFC te schieten (2-2).

Het was niet de laatste penalty van de middag want na 54 minuten spelen ging de bal weer op de stip, nu in het voordeel van AFC. Ignacio schoot de bal echter niet in, maar over het doel van de tegenstander. Barry Rog wist wel het net van de tegenstander te vinden, hij bracht in de 69ste minuut de fans van de thuisploeg waar men op hoopte, een voorsprong tegen AFC (3-2). Scheveningen wist de drie punten niet over de streep te trekken. Tim Linthorst bracht AFC in de 86ste minuut weer naast de thuisploeg (3-3).

HFC – Jong Almere City
De koninklijke HFC wist na twee minuten spelen de score al te openen. Khalid Tadmine, die het voorgaande seizoen zijn wedstrijden nog speelde voor de tegenstander, was verantwoordelijk voor de eerste treffer van de middag (1-0). Het beloftenteam van Almere City deed snel iets terug en dat dan ook nog eens op een fraaie wijze. Sam Krant schoot in de twaalfde minuut de bal uit een vrije trap snoeihard binnen (1-1). Vier minuten later kon het publiek al weer de derde treffer van de middag begroeten. Wessel Boer kopte op aangeven van Danny Hols in eerste instantie nog op de lat, maar de rebound wist hij wel te benutten (2-1). Twee minuten voor het einde van de officiële speeltijd was Tadmine nogmaals trefzeker (3-1).

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over AFC