woensdag, 24 april 2024
Voetbal247.nlClubsAFCAFC laat punten liggen in Scheveningen en Tadmine helpt Koninklijke HFC langs...

AFC laat punten liggen in Scheveningen en Tadmine helpt Koninklijke HFC langs Almere

Scheveningen leek zaterdagmiddag op weg naar een verrassende zege op AFC. De Amsterdamse formatie wist echter in de 86ste minuut alsnog een punt uit het vuur te slepen door een treffer van Tim Linthorst (3-3). De Koninklijke HFC versloeg de beloften van Almere City (3-1), dit mede door twee doelpunten van Khalid Tadmine.

Scheveningen – AFC 
In de beginfase was er al genoeg te beleven voor de neutrale toeschouwer. Na één minuut spelen werd door de dienstdoende arbiter al naar de penaltystip gewezen, dit in het voordeel van de thuisploeg. Tim Peters wist de strafschop vervolgens te verzilveren (1-0). Lang kon de thuisploeg niet genieten van de voorsprong tegen de koploper. AFC kwam in de vierde minuut van de wedstrijd al weer op gelijke hoogte door aanvaller Raily Ignacio (1-1). Nog voor de pauze wist AFC op voorsprong te komen. Kenny Teijsse was de maker van de tweede Amsterdamse treffer. De tweede helft was maar net begonnen toen de scheidsrechter weer naar de strafschopstip wees. Ook nu ging Tim Peters achter de bal staan en hij wist met zijn treffer Scheveningen weer naast AFC te schieten (2-2).

Het was niet de laatste penalty van de middag want na 54 minuten spelen ging de bal weer op de stip, nu in het voordeel van AFC. Ignacio schoot de bal echter niet in, maar over het doel van de tegenstander. Barry Rog wist wel het net van de tegenstander te vinden, hij bracht in de 69ste minuut de fans van de thuisploeg waar men op hoopte, een voorsprong tegen AFC (3-2). Scheveningen wist de drie punten niet over de streep te trekken. Tim Linthorst bracht AFC in de 86ste minuut weer naast de thuisploeg (3-3).

HFC – Jong Almere City
De koninklijke HFC wist na twee minuten spelen de score al te openen. Khalid Tadmine, die het voorgaande seizoen zijn wedstrijden nog speelde voor de tegenstander, was verantwoordelijk voor de eerste treffer van de middag (1-0). Het beloftenteam van Almere City deed snel iets terug en dat dan ook nog eens op een fraaie wijze. Sam Krant schoot in de twaalfde minuut de bal uit een vrije trap snoeihard binnen (1-1). Vier minuten later kon het publiek al weer de derde treffer van de middag begroeten. Wessel Boer kopte op aangeven van Danny Hols in eerste instantie nog op de lat, maar de rebound wist hij wel te benutten (2-1). Twee minuten voor het einde van de officiële speeltijd was Tadmine nogmaals trefzeker (3-1).

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD