Volg ons

AFC

AFC in blessuretijd langs GVVV, Excelsior Maassluis en IJsselmeervogels delen de punten

AFC in blessuretijd langs GVVV, Excelsior Maassluis en IJsselmeervogels delen de punten

GVVV en AFC leken zaterdagmiddag in Veenendaal af te stevenen op een puntendeling. In de blessuretijd bezorgde Tom van den Brink de Amsterdamse ploeg echter alsnog de broodnodige overwinning (2-3). Excelsior Maassluis en IJsselmeervogels deelden de punten (1-1).  

GVVV – AFC
In Veenendaal moest het publiek 43 minuten wachten voordat men de eerste treffer van de middag kon aanschouwen. Soufiane Laghmouchi wist met een sublieme volley de score te openen (1-0). Lang kon GVVV niet genieten van de voorsprong want één minuut later bracht Raily Ignacio zijn ploeg weer naast de thuisploeg (1-1). In de tweede helft was het wederom Ignacio die het net van de tegenstander wist te vinden, hij profiteerde optimaal van een miscommunicatie tussen Jansen en Den Hartog (1-2). Vijf minuten voor het einde van de officiële speeltijd leek GVVV toch nog een punt over te houden aan het treffen met de Amsterdamse club. Simon Brouwer werkte de gelijkmaker binnen (2-2), dit op aangeven van de eerdere doelpuntenmaker Laghmouchi. In de blessuretijd had AFC nog een vervelende verrassing voor de thuisploeg. In de 93ste minuut was Tom van den Brink verantwoordelijk voor de 2-3 wat in extremis de zege betekende voor de gasten.

Excelsior Maassluis – Ijsselmeervogels
De thuisploeg leek na vijf minuten spelen op voorsprong te komen tegen IJsselmeervogels, de treffer van Daan Smith, die de bal binnenkopte vanuit een vrije trap, werd echter afgekeurd vanwege buitenspel. Een minuut later was het wel raak, maar dan voor de ploeg uit Spakenburg. Berry Powel wist de buitenspelval te omzeilen en liet vervolgens Robbert Olijfveld zijn veertiende van het seizoen binnen schieten (1-0). Na twintig minuten spelen stond in Maassluis al weer de 1-1 op het scorebord. Kevin Dercks wist te profiteren van een fout achterin bij IJsselmeervogels (1-1). In de tweede helft wist geen van beiden partijen meer tot score te komen waardoor het duel eindigde in een puntendeling.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over AFC