Volg ons

AFC

AFC hekelt hard en star VVSB

AFC hekelt hard en star VVSB

In een spectaculaire tweede helft greep AFC de zege op bezoek bij VVSB. Maar na afloop was er het nodige chagrijn over de thuisploeg.

Zo citeert De Telegraaf de Amsterdamse club, die zich stoorde aan de starheid van VVSB: ,,Het is ieder jaar hier weer hetzelfde liedje. VVSB maakt als thuisclub de dienst uit en wil per se niet op zondag voetballen.”

Yordi Teijsse hekelde bovendien de aanslag op zijn benen, waardoor hij strompelend van het veld ging. Het gebeurde bij een loopactie in de tweede helft: ,,Ik ging volle bak naar de eerste paal. Daar werd vol ingegleden op mijn enkel. Ik heb nog geluk gehad, want het ook anders kunnen aflopen. Dan was ik maandenlang uitgeschakeld geweest.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over AFC