Volg ons
Eelke de Graaf ODIN59

Derde Divisie Zaterdag

AFC haalt spits van ODIN’59 in huis

AFC haalt spits van ODIN’59 in huis

AFC heeft zich weten te versterken met Eelke de Graaf. De boomlange aanvaller draagt het komende half jaar nog het shirt van ODIN’59, maar vanaf de volgende campagne zal hij aan de slag gaan in Amsterdam voor de formatie uit de Tweede Divisie. Lang speelde hij voor AFC’34 en in de zaal bij Vrone. Anderhalf jaar geleden maakte hij de stap naar ODIN’59.

Elf goals in Derde Divisie Zaterdag

“Bij AFC ’34 zat ik een beetje op een dood spoor, maar bij Odin heb ik het plezier in het voetbal teruggekregen. Als ik die overstap niet had gemaakt had AFC niet bij mij uitgekomen, want dan had ik nu waarschijnlijk op een lager niveau gevoetbald”, vertelt hij tegenover Het Amsterdamsche Voetbal. Dit seizoen wist De Graaf al elf keer te scoren, al maakt hij met de club uit Heemskerk wel een vrije val mee in de Derde Divisie Zaterdag.

Snel knoop doorhakken

Na de winterstop wil de 28-jarige dan ook belangrijk zijn om de club uit de degradatiezone te houden.  “Ik wilde voor de winterstop de knoop doorhakken, zodat het voor alle partijen duidelijk was en de focus weer op het voetbal kon. Ik vind het mooi dat ik op deze leeftijd nu nog een stap kan maken naar een mooie club, in een mooie divisie en een hoog niveau.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag