vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede Divisie'AFC haalt twee winterstop versterkingen'

‘AFC haalt twee winterstop versterkingen’

Het heeft er alle schijn van dat AFC zich deze winterstop gaat versterken met twee aanwinsten. Bronnen melden aan Voetbal247.nl dat Cody Klaver en Vincent Weijl (foto) spoedig aansluiten bij de selectie van coach Ulrich Landvreugd. Ook de naam van IJsselmeervogels-mandekker Gevero Markiet wordt nadrukkelijk genoemd.

Klaver en Weijl
Klaver, een 22-jarige verdediger, staat momenteel nog onder contract bij Cambuur. De mandekker annex vleugelverdediger speelde eerder voor Sparta en ADO Den Haag. Vincent Weijl, een 28-jarige aanvaller, is momenteel clubloos. Hij speelde in het Onder 23-team van Liverpool, kwam daarna even uit voor Helmond Sport en bracht zijn carrière vervolgens veelvuldig in het buitenland door. Weijl speelde onder meer voor het Spaanse Eibar, Cambuur, het Chinese South China AA en Tai Po FC, het Spaanse CF Fuenlabrada, het Deense FC Fredericia, het Maleisische PKNP FC, het Georgische FC Samtredia en tenslotte het IJslandse IA.

Markiet
Daarnaast wordt Gevero Markiet aan AFC gelinkt, mogelijk als versterking voor volgend seizoen. De centrale verdediger speelde voor diverse profclubs en is momenteel actief voor IJsselmeervogels.

Dit bericht bekijken op Instagram

Emotions of a footy game… #bipolar

Een bericht gedeeld door vin1chase (@vin1chase) op

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD