Volg ons

Tweede Divisie

AFC en De Dijk hebben nieuwe spits in huis

AFC en De Dijk hebben nieuwe spits in huis

AFC en De Dijk hebben allebei een nieuwe spits weten vast te leggen. Op Goed Genoeg keert Malcolm Esajas na acht jaar weer terug. De al enige tijd in de lucht hangende transfer van Jack Tuijp is definitief afgerond, hij gaat voor De Dijk spelen.

Jupiler League

Esajas was een sterkhouder bij AFC, tot hij in de zomer van 2009 werd weggekaapt door MVV. De spits speelde vervolgens lange tijd in de Jupiler League voor ADO Den Haag, RKC Waalwijk en FC Den Bosch. Esjas kwam tot 175 wedstrijden en 35 doelpunten. RTV Noord-Holland meldt nu dat hij zal terugkeren naar AFC, waar hij de concurrentie aan zal gaan met Eelke de Graaf.

Tuijp definitief

De afgelopen weken lag het al in de lijn der verwachting dat Tuijp aan zou gaan sluiten bij De Dijk. Ook hij heeft een leven achter de rug in de Jupiler League, voornamelijk bij FC Volendam. Zijn contract werd bij de oranjehemden niet meer verlengd, waarop hij in gesprek kwam met de Amsterdamse club. In Noord is een plaats vrijgekomen door het vertrek van Dennis Kaars.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie