Volg ons

Tweede Divisie

AFC-coach Landvreugd: ‘Dit kalenderjaar verdient een dikke negen’

AFC-coach Landvreugd: ‘Dit kalenderjaar verdient een dikke negen’

AFC kan terugkijken op een uitstekend 2018. De Amsterdammers knokten zich halverwege het vorige seizoen uit schier kansloze positie terug naar handhaving en gaan dit jaar aan de leiding in de Tweede Divisie.

„Dit kalenderjaar verdient een dikke negen”, stelt trainer Uli Landvreugd dan ook in De Telegraaf. ,,We hebben dit kalenderjaar misschien wel een puntenrecord neergezet.”

Zaterdag speelde AFC met 0-0 gelijk tegen Katwijk, maar in het Amsterdamse kamp leeft de overtuiging dat de Reds eigenlijk hadden moeten winnen van de regerend kampioen. ,,We mogen met opgeheven hoofd aan de kerstborrel. Katwijk is immers wel de kampioen van vorig jaar. Hun selectie is deze zomer bovendien nog versterkt. We zijn niet weggespeeld en hadden zelfs de beste kansen om de wedstrijd te winnen. En bovendien hebben we ze op de ranglijst zes punten achter ons gehouden.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie