dinsdag, 5 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieAFC benoemt in winterstop nieuwe trainer, Landvreugd blijft favoriet

AFC benoemt in winterstop nieuwe trainer, Landvreugd blijft favoriet

Ondanks aanhoudende geruchten hakt AFC pas tijdens de winterstop een knoop door over de aanstelling van haar trainer voor volgend seizoen. Ulrich Landvreugd heeft nog altijd de beste papieren voor de functie.

Nieuwe uitdaging
De oud-speler van de club, die eveneens voor Cambuur, Ajax en Ipswich Town speelde, maakte afgelopen week bij zijn huidige club Hooglanderveen bekend na dit seizoen te zullen vertrekken omdat ,,er een nieuwe uitdaging op zijn pad is gekomen.” Voetbal247.nl meldde reeds op 15 november dat Landvreugd de beste papieren had om bij AFC aan de slag te gaan.

Meer interesse

De Amsterdammer schermt met meer interesse, stelt hij tegenover het AD, en erkent dat hij met AFC heeft gesproken: ,,Dat is één van de clubs waar ik mee gesproken heb. Ik reken erop dat er binnen nu en twee weken nieuws op dat vlak is.”

Winterstop

Bob Duis, bestuurslid Topamateurs bij AFC, bevestigt dat er meerdere gesprekken met Landvreugd zijn gevoerd, maar dat pas in de winterstop de definitieve knoop over de benoeming van een nieuwe trainer voor volgend seizoen zal worden doorgehakt. Huidig coach André Wetzel stelde direct bij zijn aanstelling eind oktober dat hij voor volgend seizoen reeds een overeenstemming had met het Haagse HVV en zodoende niet beschikbaar was voor een langer verblijf op Goed Genoeg.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD