dinsdag, 5 december 2023
Voetbal247.nlClubsAFCAFC-back Van den Houten in beeld bij Katwijk

AFC-back Van den Houten in beeld bij Katwijk

Katwijk is geïnteresseerd in AFC-linksback Thomas van den Houten. Dat stelt de 27-jarige vleugelververdiger in de PZC: ,,Ik weet dat ik op een lijst sta van de technische commissie daar. Natuurlijk wil ik nog een stap hogerop zetten. Maar dan moet ik wel blijven presteren bij AFC, waar ik sowieso het seizoen afmaak.”

Middenvelder erbij

Van den Houten heeft voorlopig zijn volledige aandacht nodig om het tij te keren bij de Amsterdammers: ,,Iedere week maken we wel een fout. Dat had ik vorige week zelf ook. Vanaf januari hebben we Raily Ignacio van Kozakken Boys erbij en hopelijk komt er ook nog een middenvelder bij.”

Strikter
De Zeeuw, tot afgelopen zomer prof bij Telstar, reist nu nog twee keer per week heen en weer naar sportpark Goed Genoeg. Dat viel hem aanvankelijk zwaar: ,,In oktober was ik er eigenlijk wel klaar mee”, bekent de linkspoot in de krant. ,,Ik kon maar moeilijk wennen aan de club, de spelersgroep en de trainer en had moeite met het reizen. Du Chatinier was heel vrij in alles en daar kan deze groep niet mee omgaan. Nu hebben we een trainer die veel strikter is en de trainingen zijn ook beter.”

Beter weet
Inmiddels is hij gewend aan AFC: ,,Het is een fijne en warme club. Maar het is ook een club waar iedereen het beter weet en denkt te moeten zeggen hoe het moet.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD