Volg ons
Magid-Jansen-AFC

Tweede Divisie

AFC-aanvoerder Jansen eruit met zweepslag

AFC-aanvoerder Jansen eruit met zweepslag

AFC moet voorlopig aan de slag zonder Magid Jansen. De aanvoerder van de Amsterdammers weet zelf nog niet hoelang hij exact uitgeschakeld zal zijn. Voor de spelbepaler ging het mis tegen UNA, hij moest met een spierblessure naar de kant.

Klein scheurtje in de kuit

Vlak voor rust liep hij een zweepslag op. “In principe is het bij dit soort blessures zo dat je 48 uur moet afwachten voordat er een diagnose kan worden gesteld, maar ik kan alweer lopen dus dat is een goed teken”, vertelde Jansen tegen Het Amsterdamsche Voetbal. “Ik kreeg een zweepslag, dus een klein scheurtje in mijn kuit, en het is heel verschillend hoe lang daarvoor staat. Het kan zijn dat ik over twee weken weer kan trainen, maar het kan bij wijze van spreken ook drie maanden zijn. Het is een goed teken dat ik de dag erna al veel minder pijn had.”

Geen achterstand oplopen

De aanvoerder van AFC hoopt weer snel een vervolg te kunnen geven aan de goede start van het seizoen, de Amsterdammers behaalden al tien punten. “Natuurlijk zal ik het team bijstaan waar ik kan. Maar het belangrijkste is dat ik weer fit wordt en ook in het veld mijn steentje kan bijdragen. Ik ben al aan de revalidatie begonnen door in het krachthonk aan het werk te gaan en te fietsen, zodat ik geen achterstand oploop en er meteen kan staan als ik weer fit ben.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie